Casier

Data publicarii: 18.09.2018
Localitate:
Cluj
Functie:
Vanzari, Comert
Nivel cariera:
Fara experienta
Tip contract:
Full-Time
Nivel studii:
Necalificat
Limbi straine:
 
 
 
 
 
Cora Cluj - Cluj-Napoca cauta noi colegi pasionati de comert, care sa lucreze intr-un mediu dinamic, competitiv si plin de provocari.
Cauti un program flexibil, in schimburi si iti place sa lucrezi in echipa ? Atunci esti angajatul de care avem nevoie! Suntem prietenoși, energici si sustinem formarea si ideile fiecarui nou angajat.


Se cere:
- Seriozitate, simt de raspundere, flexibilitate
- Atitudine orientatã cãtre client
 

Descrierea jobului:
- Scanarea produselor si incasarea contravalorii acestora
- Intampinarea clientilor si informarea/indrumarea adecvata a acestora
- Promovarea serviciilor si ofertelor specifice

Beneficii:
- Bonuri de masa
- Abonament la clinica privata
- Decontare abonament transport
- Mediu de lucru placut si dinamic 
- Posibilitati de dezvoltare profesionala

Cum aplici la noi?
Depune-ti CV-ul in magazinul Cluj – Cluj-Napoca la serviciul clienti, la adresa de e-mail (click pe butonul ”Răspunde ofertei”) sau suna la nr. de telefon 0374160395.
Te asteptam sa faci parte din echipa CORA!

 

Descrierea companiei

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume existã peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora are in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiasca o cariera, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare!

Prin trimiterea CV-ului tau, iti exprimi consimtamantul liber si informat, ca datele tale personale sa fie prelucrate in scopurile si în conditiile mentionate in Politica de prelucrare a datelor personale privind candidatii in procesele de recrutare si selectie Cora, disponibila pe site-ul Cora si la Serviciul clienti.

DETALII ANGAJATOR