Model online

Data publicarii: 27.11.2017
Localitate:
Bucuresti
Functie:
Call Center; Marketing
Nivel cariera:
Junior-level (sub 3 ani)
Tip contract:
Full-Time
Nivel studii:
Bacalaureat
Limbi straine:
 
 
 
 
 

Lucram intr-o atmosfera serioasa dar relaxata, oferim ajutor cu machiajul, haine, training, cursuri gratuite de limba engleza, tot ce iti trebuie pentru a face cat mai multi bani. Programul de lucru este flexibil, excelent pentru studente, dar si pentru absolvente. Oferim training si suport pentru primele 2-3 luni si chiat mai mult, salariu, bonusuri si avansuri cand ai nevoie, conditii excelente de lucru, tehnice si estetice. Suntem o firma serioasa, care punem accent pe seriozitate si profesionalism, avand rezultate excelente pentru colegele care isi doresc un job serios, sunt ambitioase si vor sa reuseasca. 
Cerinte pentru angajare: Seriozitate, varsta 18-35 de ani, limba engleza scris si vorbit de la mediu in sus, placerea de a comunica cu oamenii si mai ales ambitie. 

Beneficii:
- Venitul mediu este de $ lunar, dar poti castiga si de 3-4 ori mai mult, depinde numai de ambitia ta;
- Contract legal, toate platile sunt pe acte (nu lucram absolut deloc la negru sau la gri);
- Mediu de lucru placut, bazat pe RESPECT si AJUTOR reciproc
- O echipa profesionista dar pentru care CONTEAZA daca tu resusesti, pentru ca NOUA NE PASA!
- Corectitudine si sinceritate, atat de rare in mediul de afaceri din Romania si totusi atat de importante pentru o colaborare pe termen lung.

Vino in vizita sa ne cunoastem, fie ca vrei un job de hostess online sau un job in echipa de suport: asistenta, call center,trainer, suport, HR, operator pc, traducator engleza, assistent manager, social media, hostes, videochat adult sau video-chat non-adult, marketing, online marketing, copywriter, etc.

DETALII ANGAJATOR