CONFIDENTIALITATE

Acord de confidentialitate

Echipa Workfinder incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.
Workfinder este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 18337.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Workfinder are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Workfinder informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre Workfinder. Refuzul dvs. determina imposibilitatea Workfinder de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la info@workfinder.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-urile Workfinder. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-ul Workfinder.
Acest acord de confidentialitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

Informatii generale colectate de Workfinder

In momentul inregistrarii pe site-ul Workfinder , prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse Workfinder, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Workfinder va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale site-ului, Workfinder va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor Workfinder si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale site-ului noastru, Workfinder colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi : codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.
In momentul crearii unui cont in Workfinder va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email , data nasterii, sex, profesie, cod postal, domeniul de activitate si interese personale. Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. Workfinder de asemenea primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs.
Workfinder utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul noastru - in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatatii anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale Workfinder

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand Workfinder, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, baza de date cu CV-uri, pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Workfinder nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand Workfinder.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Workfinder

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul Workfinder, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului, noilor oportunitati oferite de Workfinder si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Workfinder este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Workfinder nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.
Workfinder poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dvs. ;
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Workfinder doar in masura in care este necesara asistenta lor.
- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei Workfinder sau companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Workfinder, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- In cazul in care Workfinder fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care Workfinder devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul Workfinder.

CV-urile

Workfinder va acorda posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date. Incercam sa limitam accesul la baza noastra de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialistilor in HR, si agentiilor/institutiilor de securitate nationala dar nu garantam ca alti terti nu pot avea acces la baza noastra de date. Workfinder nu isi asuma responsabilitatea asupra utilizarii CV-urilor de terte parti care au accesat CV-urile cat timp sunt in baza noastra de date.
Puteti sa stergeti CV-ul din baza noastra de date oricand. CV-ul dvs se poate afla inca in baza de date, in cazul in care angajatorii, recruterii, managerii de personal, specialistii in HR au platit pentru o copie a bazei noastre de date, sau in cazul in care tertii au castigat dreptul de accesare a bazei noastre de date. Nu ne asumam raspunderea pentru acest gen de stocare a datelor. Daca postati datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act.

Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. detinute de operator

Workfinder confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspecte de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul de Workfinder e protejat de o parola.

Cookies

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe situ-ul Workfinder, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe situl nostru.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la info@workfinder.ro. Va multumim ca folositi serviciile noastre si va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii.